Uppehåll

Min kamp startar igen Onsdag den 28/1  !!!

Dagen

Denna dag har vart bra lite långsam bara men det har vart en bra dag ändå. Har ätit min sallas nu och gott var det massa grönsaker och räkor och ägg sen en mängd vatten så nu kan jag vara nöjd.. Har även kört styrka så bättre kan dagen inte vara. Annars i kväll blir det bara lugn nu ska hoppa in i en dusch nu och så sen bara njuta av denna kväll med. Har inte kollat nåt midjemått än tar det till helgen som jag sagt jag få hålla mig helt enkelt.

1 vecka

Nu idag har jag hållt på i 1 vecka med flytande och det har funkat kanon jag har sett skillnad i midjan må ni tro så jag tänkte nog mäta den och se om jag har tappat nå mer, kan inte hållå mig. Idag ska jag styrketräna och så ska bli skönt. TIll middag blir det sallad i dag och vatten gott va :) Men först ska jag träna som sagt och så. Känner mig nöjd med det jag har gjort under denna vecka faktiskt. Jag äter ju Soppor, Shakar, vatten, Frukt, och grönsaker det är det typ jag ätet nu men inte varje dag det blir sallad men 1frukt om dagen blir det oftast i alla fall. Få se hur länge jag kör på med detta. Men skriver mer senare..

Dagen

Nu har jag kommit hem efterha tagit mina prover och efter min promenad med så nu känns det bra. Har druckit en massa vatten så jag har sprungit på toa stup i kvarten mitt nya hem tror jag haha.. Ska snart ta en soppa tänkte och dricka ännu mer vatten.. Nu har jag slutat med Allevo och nu börjar med Herbalife tror jag det heter det är också en Pulver men det är bara shake pulver med chokladsmak. Så jag får ta soppa om jag vill ha men då blir det allevos soppa annars bara så blir det shake och vatten.. Ska träna styrka nu i kväll tänkte jag blir mest mage bara.. Men hörs senare i kväll :)


Min Flaska som jag fyller på vatten med styp i kvarten och mitt Pulver 


    

6 dagen

I morgon har jag hållt på med mina soppor i 1 vecka gud vad tiden går fort verkligen, och det har gått hur bra som heslt men jag dricker lite hur som helst men dom kommer i alla fall. Har inte druckit någon morgon shake för jag ska vara fastande (för jag ska ner och ta prover) så det blir en shake och en sallad när jag kommer hem då i stälet men har druckit lite vatten i alla falla.. Har gått promenad med idag på morgonen med dom lilla krafterna jag hade på sån här tom mage men det gick bra det med.  Är så sugen och kolla om det har hänt nåt med på Midje fronten får se om jag kikar i slutet av denna vecka :) Hoppas ni har en bra Måndag. Nu ska jag plocka lite här hemma och sen ner till Hälsocentralen och ta proverna och sen hem igen. Skriver mer sen.


Inte på Toppen

Som många märker så äter inte jag många soppor om dagen alls. jag äter 1 shake och 1 soppa sen blir det bara en massa vatten och nån frukt. Min matlust är inte alls bra fast jag inte äter mat utan dricker allt istället men det går inte och tvinga sig för mig. Jag har inte sug efter så mkt eftersom jag inte är på topp helt eller så då skiter jag i och äta/dricka utan sitter i stället med min vattenflaka och dricker vatten. Ja jag vet det är FEL men jag kan inte tvinga mig det går inte jag gör så gott jag kan kära vänner.

Min matväg och träning idag

Frukost: Vatten och shake

Lunch: Vatten

Middag: 1 soppa och vatten

Kvällsmål: Frukt ooch vatten



Träning:


Promenad


Dag 5

Var det inne på min 5 dag idag med soppor och shaker känner mig stolt att jag har klarat det så bra trodde jag inte. Ja idag ska jag och tobbe ta en promenad sen blire det lite styrka med på det. Ska handla hem lite frukt och gränsaker och så idag ska nu börja äta en annan diet nu till veckan som jag ska börja handla hem till, Men tror nog att jag kommer köra flytande i alla fall 1 vecka till och sedan byta.  I natt har jag inte sovit nå bra alls vet inte vad det har vart för fel men det har bara inte gått har haft så ont i magen och mått så illa med trodde det var magsjuka på gång nästan men det slapp jag som tur var. Ska nu gå och dricka min morgon shake och göra mig klar sedan för promenad och handling..  Men hörs senare !!

Slutet av denna dag.

Snart denna lördag gått med och den har vart seg tycker jag inte vart nån rolig lördag har suttit med mitt jävla vatten och deppat men men det får går. Har haft så himlans ont i magen idag så jag har knappt kunnat gått vette fan vad det var, så jag var tvungen och ta en korv för att lugna magen och nu är den lite bättre vet att jag inte ska äta dumma emma men var tvungen hade så ont så .. Men nu är det bättre så nu kan jag vara glad igen.. Ska träna bort den där korven jag i morgon så det är ingen fara haha.. Känner mig så nöjd med mina cm som har försvunnit hoppas det går fort nu ..  Ja det var vell dagen det, ska sätta mig med mitt vatten igen nu haha kissar ju ständigt..

Min matväg och Träning idag

Frukost: 1 shake och vatten

Lunch: Inget bara vatten

Middag: Soppa och vatten

Kvällsfika: Frukt och 1 korv



Träning:


50 sitt upps


10 armhävningar


Lite arobics till ett klipp


Glad

Jag kunna inte hålla mig jag tvungen och mäta midjan i alla fall och jag har tappat 2 cm runt midjan på 4 dagar jag är glad :=) Inte så mkt men för mig så är det mkt :D  Ååå nu ska jag fortsätta i detta så kommer detrasa ännu mera ..  Tog bara midjan för er som undra resten blir inte först nästa söndag :)   




Ännu en dag.

Ja då var det Lördag nu och jag har hållt på med mina shaker och soppor i hela 4 dagar och det går jävligt bra lär jag säga, mitt hunger sug börja försvinna nu och jag är inte sugen på sötsaker heller så det känns underbart .. Börja känna mig lite piggare mer inte lika trött heller som man är i början så det känns bra. Tog min shake vid 11 ungefär och en massa vatten ska skala en morot nu och ta lite mer vatten. Ska träna Arobic idag har ett klipp jag hitta på nätet jag ska köra efter så det ska bli kul, blir även lite stryka med och så. Ja det var vell min dag än så länge men skriver mer sen..

Min Matväg och Träning idag

Frukost: 1 shake och vatten

Lunch: 1 morot och vatten

Middag: Sallad med vatten

Kvällsfika: Blir en frukt och morot sen en massa vatten på det



Träning:

40 sitt upps

Kort promenad


(Om inte mina nya inlägg syns eller era kommentarer tryck då på f5 så kommer det fram )

Nöjd med dagen

Nu har jag ätit min sallad och gott var det , tobbe åt sin pizza han men det gjorde inte mig nånting alls. Idag vart det träning inne var inte utevar så kallt så  idag var fan 15 minus så det vart det inne träning gick lika bra det med, sen så skulle vi hämta salladen på pizzerian men när vi ska betala så hade tobbe sitt kort hemma så jag fick springa hem och hämta det så då vart det promenad ändå och det är en bit med så glad vart jag så nu kan jag vara ännu gladare och stolt över denna dag :) Så nu ska jag njuta av denna kväll med en morot och en frukt och mitt vatten härligt va :=)


Bilder och Skrivning

Nu har jag donat här hemma och duschat och så. Så nu känns det bra vart lite träning med så nu kan jag vara nöjd. Blir även en massa spring i trappor och mellan tvättstugan så det ingen ro eller villa här heller :)  Ska skala en morot nu och dricka en massa vatten innan tvättningen börjar. Sedan ska jag äta sallad till middag och tobbe ska äta en pizza han men det gör inte mig nånting det heller ska bli gott med en sallad med.. 

Nu ska jag lägga upp bilder nu hur jag ser ut nu och vad jag ska jobba med , och jag vet att jag kommer klara det och att jag kämpar för att nå dit. Så HEJA EMMA! Bilderna är inte vackra det vet jag det är det jag jobbar för !!


                 

Ny dag

Hej på er!!

Var det Fredag dag skönt lite mys helg nu alltid härligt. Idag är det svinkallt ute och jag bestämde att jag idag ska strunta i min promenad och träna lite här inne i stället ska göra sitt upps och armhävningar och så sen ska jag tvätta och städa så kommer inte ligga på latsidan ändå kommer att dona och springa i trappor med tvätt så jag känner mig duktig ändå måste ta hand om hemmet med lite med :)  Så så får min dag se ut.. Har nyss druckit min Shake och hinkat i mig en massa vatten så nu känner jag mig nöjd för stunden. Ska lädda upp bilder på mig nu hur jag ser ut och så ni vet lite mer vad jag jobbar med och varför jag lider och hatar mig själv..  Ska även göramig lite fin till kvällen tänkte så man kan få känna sig lite fin i alla fall..

Sen lär jag påpeka lite att detta är min blogg och jag har skapat denna för att jag vill visa att jag kan jag med vare sig jag är stor eller liten så kan jag nå mitt mål och jag har mina mål jag vill ha och dom kämpar jag förr och sen om ni tycker dom är dåliga, konstiga, fel ja det skippar jag i för så länge jag hatar mig själv då struntar jag idet utan jag vet hur jag vill se ut så låt då mig få bestämma och jobba för dom målen. Jag vill en dag kunna ÄLSKA mig själv och dit kommer jag en dag så snälla låt mig få BESTÄMMA. Men kul att ni kommenterar och kommer med tips självklart forsätt med det.. men när någon säger hur mina mål eller hur jag vill se ut då blir jag ledsen och arg.


Nu ska jag dona här hemma men skriver mer sen !!


God Natt

Nu ska jag gå och lägga mig och sova , ska bli skönt och få lägga sig och hämta lite nya krafter till i morgon tror jag ska gå ut och gå på en gång jag vaknar i morgon så jag kommer i väg på en gång, annars hamnar jag vid datorn en stund innan och då rullar bara klockan på. I morgon är det Fredag med innebär lite mys fredag .. Nej tack för idag och kul att de är så många som kikar in och kommenterar alltid kul det :)   Kram på er!!

Min Väg

Så här har jag börjat resan mot mitt mål !!

Börja med Allevo den 13/1 - 09  Och ska hålla på med det ett tag nu. Sen så ska jag gå över till en annan diet som jag ska lägga upp här med denna har jag fått av en kompis som kan mkt om träning och kost.

Och under tiden kommer jag träna och kämpa mot mitt mål !!

Kommer lägga upp mina förändringar på vikt, mått och så på bloggen 1 dag i veckan och det kommer vara söndagar det.
Min drömvikt är 60 kg , men jag tar ett steg i taget. Sen mitt midje mått är alla fall att komma till 70 först sen får det gärna bli mindre med men lika där med tar ett steg i taget.

Då vet ni lite mera!


Mina Mått Tagna den 14/1 - 09 (Startmåttern)

Tänkte jag skulle lägga upp mina mått som jag tog igår så här kommer dom!

Midja: 112 cm
Lår:68 cm
Armarna:49 cm

Ska ta bröst och rumpa med i morgon så kommer med det då..
Som ni ser har jag en del och jobba med.. Fan den som ger sig!

Min matväg idag och träning

Frukost: 1 shake och vatten

Lunch: 1 morot och vatten

Middag: Soppa och vatten

Källsfika: 2 frukter och en massa vatten




Träning:


Lång Promenad


40 sitt upps




Dagen

Snart denna dag gått med och jag lär säga att det går hemskt bra hittils inte hungrig alls nästan. Ska snart göra en soppa och dricka ännu mer vatten , jag bara dricker vatten haha men bra är det i alla fall. Tog en morot till lunch det var gott det snabb och bra ..  Nöjd med min träning med idag så det känns verkligen kanon. Har tagit bilder idag med som jag tänkte lägga om om jag nu vågar haha inte så kul med bilder som man blir arg på när man kollar på .. Så om ni nu vill ha bilder så får ni nog peppa lite om jag ska lägga upp min startbild haha..  Ska lägga upp måterna i alla fall..
Skriver mier senare!

Promenad och en Allevo shake

Nu är jag hemma efter min promenad det var så halt ute så kunna inte gå nå fort men ut kom jag och det är jag så nöjd över gjorde även 40 sitt upps med. Sen tog jag en Allevo Shake och drack och till det en massa vatten så nu är jag mätt.. Ska hoppa in i en dusch nu och så.. Vill tacka för era fina kommentarer det gör mig så stark!  Hörs senare igen.

Promenad Dags

Nu ska jag byta om och sätta på mig skor och ut och gå en stund ska bli så skönt , hoppas det inte är så halt ute nu bara får gå lite försiktigt. Men skriver mer sen :=)

Samla nya krafter

Nu ska jag gå och lägga mig och sova för att hämta nya krafter och orka med morgondagen som jag ska kämpa för jag är så peppas verkligen nu för denna resa så ni annar inte.. Jag vill bara att jag ska märka skillnad och allt ska gå fort men jag ska låta det ta tid och att jag tillslut ska komma dit jag vill. I morgon ska jag lägga upp lite mått som jag har tagit idag och så ska även fixa bilder så fort som möjligt. Men känner mig nöjd med denna dag lär jag säga jag blir bara mer och mer peppad för varje dag som går ska ni vet, och att få se att så många peppar mig det gör mig ännu starkare som person. Så tack till er alla som peppar och stöttar ni är guld värda. Kom i håg inget är omöjligt.

God natt på er ..  Kram

Vilka är ni?

Som besöker min blogg? Ser att min räknare stiger hela tiden och det är så kul verkligen. Men vem är ni som kollar in lämna ett spår efter er vore så trevligt så man får se vilka ni är! Så Välkommna till mig så :=) 

Sitter här i soffan med min vattenflaska haha jag kissar stup i kvarten blir galen , tobbe tycker att jag kan bo på toan i stället haha , lika bra det tror jag :=)  Ska man vara fin får man lida pin eller hur? 


Min Matväg idag och Träning

Matvägen idag

Frukost: 1 shake och vatten
Lunch: Vatten och nån köttbulle
Middag: 1 soppa, lite räkor , 1 ägg och sen vatten
Kvällsmål: 1 frukt och vatten

Träning idag

1 timmes rask promenad
40 sitt upps och 20 armhävningar

                  

Följ min blog med Bloglovin

Som ni ser har jag en ikon längst ner till Vänster tryck på den och Prenumerant på min blogg !! 

Allevo Soppa

Nu har jag nyss ätit Lite räkor och 1 ägg och sen dricker jag en Allevo soppa just nu det har jag ätit nu till min middag. Gott var det jag gillar verkligen allevos soppor..  Om jag blir sugen i kväll blir det en frukt annars bara en massa vatten, gäller att man dricker en massa vatten när man knappt äter någon mat.  har fortfarande inte fått i gång vågen så vi måste nog köpa en ny som det verkar just nu, men det får bli slutet av denna månad. Men har i alla fall mina mått runt midja och lår och så som jag kommer kolla 1 gång i veckan för att se hur det förändras, och kommer uppdatera det här Söndagar kommer att vara min dag då jag kommer och säga vad som har hänt på viktnedgången, men det börjar och gälla från och med nästa söndag eftersom jag börjar med min dieten på Tisdag, kör flytande just nu men det är bara för att komma igång lite.. Men än så länge känns det kanon. Ska göra lite magövningar tänkte jag nu under kvällen och svettas lite alltid härligt.. Sen blir det en långpromenad imorgon igen och lite mer träning på det. Kan inte bli bättre!!! 

Nu går det och kommentera

Nu har jag fått hjälp med att kommentera så nu går det bara och stötta och puffa nu :=)  Tack så mkt för hjälpen tjejen!!
Har nu kagt upp lite mer här och donat lite så nu har ni mina mått och sen lite info om mig. Min våg krånglar så den måste jag försöka få igång annars får jag köpa en ny när jag fått pengar får se hur det går med den saken. Men har i alla fall ett måt nu runt midjan och det är bra för man märker ganska fort runt där med så :D  Ska lägga fixa bilder med men det kommer nu i dagarna det .. Ska snart göra ägg och räkor och en soppa :D  Sen blir det en frukt senare i kväll :=)


Dagen.

Tog min shake i mors och min promenad skönt var det , hade en kompis med alltid kul med lite sällskap kommer bli en del promenader nu när dom flyttar hit för då kommer vi bo granne med och dom har hund så så kan jag bara ta med Wilma och ut och gå om inte hon vill följa med nån dag vilket är kanon för då har jag sällskap så det kan inte bli bättre. Kommer ta mest promenader nu i början sen får jag se om jag ska börja på gym eller inte men nu så går det så bra med annan tränning så får se helt enkelt..  I kväll skajag äta ägg och räkor och en frukt det blir min middag idag kanske tar en allevo soppa med får se.. Köpte även batterier och måttband idag så ska mäta, och väga idag med och så haha vilket man inte vill göra med måste.. Sen tar jag bilder under helgen.  Sen så ska jag se om jag kan fixa det här med att lämna kommentarer för just nu går det inte men ska se om jag kan trixa lite med det annars så får jag fixa en ny blogg bara och så inte hela världen men kommer med mer info om det senare. Hörs igen sen!

Skål

Nu har jag nyss druckit min shake och druckit en mängd med vatten och nu ska jag bege mig ut på en Promenad hörs senare min Läsare :=) 

Promenad.

Nu ska jag ut och gå en rask promenad och ta min shake här alldeles strax. och under dagen ska jag ställa mig på den berömda vågen vilket jag inte har någon lust med men ska göra det ändå och sen jobba hårt för detta. Ska även mäta midjan med och så idag. Får se om jag hinner ta några bidler det beror på och så. Ska träffa en kompis med idag så ska ta promiss med henne nu och så. Men jag skirver mer under dagen och så.

Sen så hörde jag att det funka inte och lämna kommentarer men ska kolla upp det med under dagen. 

Ha en bra onsdag så länge hörs sen igen..


Besökare

Måste verkligen säga att jag tycker det är kul att det är så många som har besökt mig idag redan under den lilla stunden som har gått känns toppen verkligen . Ni får kommentera gärna med när ni ändå är inne och besöker :=)  I morgon ska jag ut och gå och sedan hem och göra mage ska bli underbart.. Ska även gå förbi affären med i morgon under min promenad  och köpa batterier så jag kan väga mig i morgon så jag kan lägga ut allt på bloggen så det är klart måste även dona med digital kameran med så jag lär mig hur man lägger in bilder med den till datorn ..  Så jag har lite och fixa innan Tisdagen.. Så ni som undrar så är inte bloggen klar och jag börjar inte först på TISDAG!!!  Nu ska jag krypa upp i soffan med en film men hörs i morgon :=)  God natt på er. Alla kan lyckas men bara man själv inte ger upp tro på er själva då går allt det handlar om viljan !!


Allevo

Jag kollade i genom lite skåp här hemma och såg att jag hade en del Allevo soppor och shakar kvar så jag tänke att jag skulle göra slut på dom så dom är borta sen , så ska börja i morgon tänkte jag men dom kommer nog bara räcka fram till fredag eller nå men det är alltid något. Ska handla hem lite frukt med i morgon som jag kan äta i mellan sopporna/shakerna om jag blir sugen . Har ju inte vägt mig än för jag måste handla hem batterier till vågen har en digital jag men ska köpa hem det så fort som möjligt. Så nu kör jag bara flytande för jag ska bli av med dom. Ska handla massa nytt nu ju när man ska börja ändra sina matvanor så man måste rensa lite på det man har här  hemma. Ska lägga upp mitt schema här med som jag ska följa efter med från och med Tisdag. Men först tar vi allevo nu så dom blir slut får se hur länge dom räcker..

Äntligen

Nu så är den klar min nya Viktblogg, visst är den snygg min design va? Jag är i alla allafall kanon nöj med den. Så nu kan det börjas. Min resa börjar inte först på Tisdag men jag har små startat redan lite. Ska väga och mäta i helgen så jag sedan kan lägga in måten och sen ska jag ta bilder med som jag ska lägga in men det kommer under helgen troligen. Och eftersom detta kommer vara en blogg om just VIKT så vill jag inte ha nåra kränkande kommentarer eller nå för här kommer jag skriva om min resa till mit mål och behöver inte ha nå skit kommentarer för det om ni inte gillar min Vikt blogg så kan ni ge fan i och besöka den hoppas vi är överens min läsare. Men annars är ni välkommen med kommentarer, puffningar, eller tips och råd jag tar i mot allt. Så hoppas ni kommer följa min resa. Även en kompis ska börja med mig på tisdag men hon kommer inte ha något med bloggen och göra utan att vi kommer jobba tillsammans på annat sätt. Vi har vårt mål att jobba för och dit ska vi . Så jag önskar er alla Välkommna:=)

Under Ombyggnad

Bloggen kommer börjas användas så fort den är klar med ombyggnaden. Så håll ut snart så börjar min resa mot målet.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0